Az elso csok

 2016.01.14. 00:53

 

Az elso csok a sok keresgélés utáni kiválasztottal feledhetetlen, mert egy életen át elkísér.

Ha sikerült, amit akkor kinéztünk belőle, később sokszor úgy érezzük, hazaértünk.

Ha nem, később sokáig fizetjük az árát.

De akárhogy is, mindez akkor és ott, amikor a sok próbálkozás, csalódás, kincsnek látszó átverés után megpillantjuk, szívünk megdobban, majd lassan, mélyen belenézve meglátjuk benne magunkat s a jövőt, és meggyőződéssel tudjuk, hogy igen, rátaláltunk, a levegőben pedig felizzik a csok lehetosege -- nos ez a pillanat örökre a miénk, és akárhogy alakuljon is aztán, soha nem veheti el tőlünk senki.


Testileg e pillanat egy olyan érzéki világot ígér, melyben bőrünk idegvégződéseit Mammon Mannája korbácsolja majd fel, majd balzsamozza, s mely gyönyört leginkább Dagobert Mester műveiből ismerhetjük.


Ne féljünk hat a csoktol, mert ha alkalmasak vagyunk rá, csak miránk vár, és ne habozzunk belevágni, hisz' már most lehet igényelni a kijelölt hivatalokban!

 


                                                                          kép forrása

 

 

 

 

Címkék: csok mammon

A bejegyzés trackback címe:

https://bndymesel.blog.hu/api/trackback/id/tr988268394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása